Brawlhalla - Het engste seizoen begint!

12 Oktober 2023, 10:50 / by Fabian Rossbach
Brawlhalla - Het engste seizoen begint!

Brawlhalla: Vier Halloween met ons mee in Brawlhalloween!

Het engste seizoen is begonnen! In de wereld van Brawlhalla verzamelen geesten, kobolden en allerlei wezens van het Demoneneiland zich voor een griezelig feest - het is tijd voor Brawlhalloween! Proost met ons op angstaanjagende skins, enge emoji's en nog veel meer.

Trick or Treat in Mallhalla

We openen de crypte onder Mallhalla en laten een stroom van Halloween-lekkernijen los. Je kunt 18 seizoensgebonden skins verwachten, waaronder twee gloednieuwe voor Arcadia en Wu Shang, een nieuwe sidekick genaamd Diablo, geweldige emoji's en het Ofrenda 2023 podium. Volg gewoon de Candy Corn en je zult de weg niet kwijtraken.

Roem en eer in het Ranked Season 30

Voor degenen onder jullie die roem zoeken en streven naar de felbegeerde Valhallan-rang, hebben we goed nieuws. Het Ranked Season 30 begint al volgende week op 18 oktober. Dus pak je wapens en bereid je voor op epische gevechten!

Nieuwe spelkenmerken met Patch 8.00

We zijn trots om de nieuwe gadget - de Sticky Bomb - te presenteren! Na vele tests en feedback van onze community, heeft het eindelijk zijn weg gevonden naar alle wachtrijen. Daarnaast hebben we enkele spelverbeteringen en bugfixes doorgevoerd.

We vieren 8 jaar Brawlhalla!

Proost met ons op 8 jaar Brawlhalla! Artemis en Diana hebben hun beste feestelijke outfits samengesteld en er sluit zich een nieuwe sidekick aan bij het feest. Samen met drie nieuwe emoji's in de meest chique outfits zijn we klaar om groots te vieren! Noteer de datum, de festiviteiten beginnen op 1 november!

Gratis speelbare legendes van de week

Niet te vergeten zijn natuurlijk ook onze gratis speelbare legendes van de week! Deze keer kun je Nix, Zariel, Petra, Jiro, Lord Vraxx, Sidra, Brynn, Sentinel en Mako verwachten. We kijken er naar uit om je welkom te heten in Brawlhalla!

Of je nu al klaar bent met je Steam Key of nog op zoek bent, we kijken er naar uit om je te verwelkomen bij Brawlhalloween, het Ranked Season 30 en het 8-jarig jubileum. Laten we de spellen beginnen!

Over de auteur