Borderlands 3 - Nieuwe trailer op E3

17 Juni 2019, 00:00 / by Tom Schwiha
Borderlands 3 - Nieuwe trailer op E3

2K Games en Gearbox Software's Borderlands 3 is, sinds de onthullingstrailer eerder dit jaar, een heet hangijzer in de gamingwereld. Op de E3 zijn er nu meer details vrijgegeven over de langverwachte open-world RPG FPS in de vorm van een nieuwe trailer. In deze wordt de nieuwe Gunner-klasse genaamd Moze voorgesteld.

In de presentatie voor de trailer zijn al eerste details over Moze vrijgegeven. Als bijzonderheid beschikt ze over een mech, die ze kan "oproepen" om zo enorme schade aan te richten op het slagveld. Als nadeel is de mech na een tijdje zonder energie en moet hij dus een cooldown-tijd wachten voordat hij weer kan worden ingezet.

Om de mech aan te passen aan je eigen spelstijl zullen er verschillende modificaties zijn in een skilltree, die je naar eigen inzicht kunt combineren. Er is bijvoorbeeld een geschutstoren, die de mech op zijn rug draagt, waarin medespelers kunnen stappen en zo een dodelijk duo vormen. Een ander wapen is een soort mechanische vuist, die enorme schade kan aanrichten in melee. Maar ook klassieke miniguns, vlammenwerpers, raketwerpers, laserwapens en granatenwerpers zullen aanwezig zijn.

Naast deze kijk op een nieuwe klasse, waren er ook andere informatie over een nieuwe planeet in het Borderlands-universum. Eden-6 zal deze hete planeet worden genoemd en zal volgens Gearbox Louisiana doen denken. Dit betekent moerassen, hangende wilgen en reptielachtige bewoners die er alles aan doen om je te vermoorden.

Eden-6 is ook het thuis van de familie van Jakobs, de oprichter van de wapenfabriek. Ook is het donkere setting iets nieuws, wat een goede toevoeging is naast de heldere woestijnen en kleurrijke locaties.

Gearbox heeft ook aangekondigd dat ze voor Borderlands 3 het beste co-op-avontuur van de serie willen ontwikkelen. Over het algemeen zal er meer aandacht worden besteed aan het spelen met vrienden en een soort economisch systeem tussen de spelers. Zo zou je spullen van vrienden kunnen kopen en zelfs de bountymissies moeten aanpassen aan wat anderen in het spel doen. Tot slot zijn er fundamentele veranderingen aangebracht in het aanpassingssysteem. Naast verschillende maskers en kleuren, zullen er nu ook dynamische skins met bewegende texturen beschikbaar zijn.

Er zullen in het algemeen veel nieuwe dingen zijn in de nieuwste versie van de serie. Veel daarvan zijn al lang gewenst door fans en de opwinding in de fanbasis groeit met elke trailer verder. Op 13 september 2019, de officiële release-datum van Borderlands 3, zullen we ontdekken hoe goed alles is

Borderlands 3 is nu zeer goedkoop in aanschaf voor slechts 37,89€.
Koop nu Borderlands 3 nu
Over de auteur