Vampire - The Masquerade Bloodhunt: Nieuwe update - Community Update Patch Notes in één oogopslag

29 Mei 2023, 17:08 / by Fabian Rossbach
Vampire - The Masquerade Bloodhunt: Nieuwe update - Community Update Patch Notes in één oogopslag

Het nieuwe Community Update voor Vampire - The Masquerade Bloodhunt

Vrienden van de nacht, het is tijd voor een spannende update over Vampire - The Masquerade Bloodhunt! Het spel krijgt een gloednieuwe in-game community stemmechanisme, waarbij je elke week kunt stemmen op verschillende gouden wapens, TDM-kaarten en artefacten. De meest populaire keuze wordt na een week stemmen in het spel geactiveerd. Daarnaast kun je uitkijken naar een nieuw artefact genaamd de "Hand of Glory" en een nieuwe shotgun genaamd de "Auto-Shotgun".

Natuurlijk mogen ook bugfixes en balansaanpassingen niet ontbreken om het gameplay in Bloodhunt soepeler en beter dan ooit te maken. Lees verder voor alle details over de nieuwe update.

Nieuw artefact: De Hand of Glory

De Hand of Glory is een krachtig nieuw artefact in Vampire - The Masquerade Bloodhunt - en het heeft het potentieel om je vampier in gevechten een beslissend voordeel te geven. Terwijl je dit item draagt, wordt je vampier namelijk transparant, wat je kan helpen om de anarchisten te slim af te zijn.

Auto-Shotgun: Een nieuw wapen voor bloedige gevechten

De nieuwe Auto-Shotgun is een brute toevoeging aan het wapenarsenaal van Bloodhunt. Met zijn indrukwekkende vuurkracht zal het de gameplay flink opschudden en je helpen om de strijd in jouw voordeel te beslechten.

Foutoplossingen en balansaanpassingen

Een belangrijk onderdeel van de update zijn de verbeteringen aan de stabiliteit van het spel en de foutoplossingen. Ook zijn er balansaanpassingen gedaan om Bloodhunt nog aangenamer en eerlijker te maken voor alle spelers.

Meesterschap-uitdagingen en kaartrevisie

De update brengt ook nieuwe Meesterschap-uitdagingen met zich mee - elk met zijn eigen beloning. Deze uitdagingen moeten gevorderde spelers langdurige, uitdagende doelen bieden. Daarnaast zijn sommige locaties in Praag herzien of gepolijst om de diversiteit op de kaart te vergroten.

Tijdelijke inhoud en balansaanpassingen

Ook tijdelijke inhoud wordt aan het spel toegevoegd, waaronder Vanity-items uit eerdere Battle Passes, extra wapens en TDM-kaarten. Deze inhoud wordt automatisch aan het einde van elke maand toegevoegd. Tot slot zijn er ook enkele balansaanpassingen gedaan, waaronder een heroriëntatie van de Sirene, buffs voor sommige wapens en significante verbeteringen voor sommige perks.

Conclusie over de nieuwe Bloodhunt-update

De Community Update brengt frisse wind in Vampire - The Masquerade Bloodhunt en biedt tal van vernieuwingen en verbeteringen. Met de nieuwe stemmechaniek, de spannende uitdagingen en de extra inhoud wordt de spelervaring nog gevarieerder. Als je de titel nog niet hebt, kun je hier bij Keyfuchs jouw Steam Key bemachtigen - veel plezier met spelen!

Over de auteur