BLAST.tv Paris Major - De confrontatie tussen GamerLegion en Team Vitality

22 Mei 2023, 10:58 / by Fabian Rossbach
BLAST.tv Paris Major - De confrontatie tussen GamerLegion en Team Vitality

Het BLAST.tv Paris Major en de overgebleven finalisten

Het langverwachte BLAST.tv Paris Major heeft ons al veel spannende momenten opgeleverd. Van de oorspronkelijke 24 teams hebben er nu twee de finale bereikt: GamerLegion en Team Vitality. Beide teams hebben opwindende wedstrijden gespeeld op hun weg door de Champions Stage en we kunnen niet wachten om het epische treffen in de finale te zien.

GamerLegions indrukwekkende weg naar de finale

GamerLegion begon sterk aan de Champions Stage van het toernooi en kon Monte met een overtuigende 2-0 overwinnen. Vervolgens volgde een spannendere wedstrijd tegen Heroic, waarbij ze zich echter ook met een 2-1 konden doorzetten. Hiermee heeft het team zijn plaats in de grote finale van de laatste CS:GO Majors verzekerd.

Team Vitality schittert voor eigen publiek

Team Vitality kreeg de kans om zich voor hun Franse fans te bewijzen en ze hebben deze kans met beide handen aangegrepen. Ze versloegen Into the Breach en Apeks elk met 2-0 op opeenvolgende dagen. Hierdoor staat het team als tweede finalist vast en zal het in de finale tegen GamerLegion spelen.

De grote finale: GamerLegion vs. Team Vitality

De spannende finale van de BLAST.tv Paris Majors vindt morgen, op 21 mei, plaats in de Accor Arena in Parijs. Beide teams hebben hard gestreden om dit punt te bereiken en we kunnen zeker een opwindende wedstrijd verwachten. Wie zal uiteindelijk zegevieren en de titel van de laatste Counter-Strike: Global Offensive Major voor zich opeisen?

Ondersteun de teams met exclusieve artikelen

Wil je jouw favoriete team ondersteunen? In de officiële Steam Store zijn exclusieve teamartikelen verkrijgbaar. 50% van de opbrengst gaat naar de teams en organisaties die deelnemen aan de Major. Zo kun je niet alleen laten zien dat je achter jouw favorieten staat, maar ook bijdragen aan de groei van het e-sportecosysteem rondom CS:GO.

Veel succes aan beide finalisten!

Wij van Keyfuchs wensen zowel GamerLegion als Team Vitality veel succes in de grote finale van de BLAST.tv Paris Majors. Moge de beste spelers winnen! Mis deze spannende confrontatie niet en juich mee wanneer het morgen om de prestigieuze titel gaat.

Over de auteur