Black Myth: WuKong - Soulslike komt in de zomer van 2024

18 Januari 2023, 19:15 / by Fabian Rossbach
Black Myth: WuKong - Soulslike komt in de zomer van 2024

De Soulslike-adaptatie van het Chinese ontwikkelstudio Game Science heeft internationale aandacht getrokken.

De release-datum van Black Myth: WuKong, gebaseerd op de Chinese roman "Journey To The West", werd onlangs onthuld in een ongebruikelijke korte film waarin een jonge haas moeite heeft het spel te installeren op een oudere pc. De film eindigt met een countdown voor het begin van het spel en een cut naar jaren later, waarin het ouder wordende konijn eindelijk de kans krijgt het spel te spelen. Deze analogie weerspiegelt het wachten van de fans, die sinds de aankondiging in 2020 nu minimaal tot 2024 moeten wachten, aangezien het spel dit jaar zou moeten verschijnen.

Hoewel de release-datum nog onzeker is, blijft de verwachting voor het spel hoog. Fans zijn benieuwd naar de pc-vereisten van het spel en of ze, zoals aangekondigd in de trailer, een nieuwe en krachtigere pc nodig zullen hebben. Game Science heeft in het verleden laten zien dat ze kwalitatief hoogwaardige spellen kunnen ontwikkelen en we verwachten dat dit Soulslike-avontuur de verwachtingen van de fans zal waarmaken.

We zullen de ontwikkeling van het spel blijven volgen en u op de hoogte houden van nieuwe informatie en details zodra ze beschikbaar zijn.

Over de auteur