Black Desert - Land van de Morning Light-editie

26 Mei 2023, 06:19 / by Tom Schwiha
Black Desert - Land van de Morning Light-editie

Land van de Morning Light-editie: Nieuwe inhoud voor Black Desert

Black Desert-fans, let op! De ontwikkelaars hebben een gloednieuwe editie van het spel uitgebracht: de Land of the Morning Light-editie. Deze limited edition biedt niet alleen exclusieve inhoud zoals het herdenkingshuisdier Prankkebi en de titel "Light of the Morning", maar ook een aantrekkelijke prijsvoordeel. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze aanbieding.

Beschikbaarheid en prijs van de Land of the Morning Light-editie

De Land of the Morning Light-editie is nu verkrijgbaar op Steam. De verkoopperiode loopt van 25 mei 2023 om 19:00 uur (CEST) tot 14 juni 2023 om 00:00 uur (CEST).

Inhoud van de Land of the Morning Light-editie

  • Blessing of Old Moon Pack (30 dagen) x1
  • Taebaek Outfit Box x1
  • Prankkebi x1
  • Exploration Support Selection Box x1

Exclusieve bonussen voor kopers van de editie

  • Dokkebi Emoji (permanent) x1
  • Titel "Light of the Morning" x1
  • Evenement: Morning Light Traditional Wine x5
  • Cron Stone x200

De Land of the Morning Light-editie is verkrijgbaar tot de release van de Land of the Morning Light-update. De exacte einddatum van het aanbod wordt in een toekomstige aankondiging bekendgemaakt. Houd er rekening mee dat items uit deze editie belast worden bij verkoop op de Central Market.

Vooraf bruikbare inhoud en toekomstige beschikbaarheid

Sommige items uit de Land of the Morning Light-editie kunnen al gebruikt worden voor de release van de gelijknamige update. Dit omvat het herdenkingshuisdier Prankkebi, de Taebaek Outfit Box en de Dokkebi Emoji (permanent). Na de update zullen Prankkebi en de Taebaek Outfit Box op verschillende manieren in het spel verkocht worden. De Dokkebi Emoji (permanent) kan ook als beloning verkregen worden in toekomstige Land of the Morning Light-updates.

De exclusieve titel "Light of the Morning" is echter alleen beschikbaar voor kopers van de Land of the Morning Light-editie. Mis dus niet de kans om deze beperkte aanbieding te bemachtigen en dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van Black Desert!

Over de auteur