Warhammer 40K: Battlesector - Nieuwe update & Orks Faction Pack

26 Mei 2023, 07:44 / by Tom Schwiha
Warhammer 40K: Battlesector - Nieuwe update & Orks Faction Pack

Warhammer 40K: Battlesector - Wat je kunt verwachten van de nieuwste update

Let op, fans van Warhammer 40,000: Battlesector! Er is een nieuwe update beschikbaar met enkele spannende veranderingen. Naast balansaanpassingen en bugfixes is er een gloednieuw Orks Faction Pack! In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de nieuwigheden.

Orks Faction Pack - Nieuwe eenheden voor nog meer speelplezier

Met de update komt ook het langverwachte Orks Faction Pack. Het pakket bevat in totaal 15 nieuwe Ork-eenheden die kunnen worden gebruikt in Planetary Supremacy, Daemonic Incursion, Skirmish en Multiplayer. De nieuwe eenheden zijn onder andere de machtige Warboss, de helende Painboy en de gevaarlijke Deff Dread & Deffkoptas.

Balansaanpassingen voor een verbeterde spelervaring

Het update brengt ook enkele balansaanpassingen voor verschillende facties, zoals de Sisters of Battle, Tyranids, Blood Angels en Necrons. Dit omvat aanpassingen in de gezondheid, schade en kosten van verschillende eenheden en vaardigheden. Deze veranderingen zullen het spel in het algemeen evenwichtiger en eerlijker maken.

Andere veranderingen en verbeteringen

  • Verhoging van de eenheidslimiet voor Skirmish en Multiplayer legers tot 30 eenheden.
  • Optie voor de host om aanvaller of verdediger te selecteren in Seize & Control en Siege Skirmish en Multiplayer-matches.
  • Hotkey toegevoegd om door eenheden met resterende bewegingspunten te bladeren (toets "[" - vierkante haak).
  • Fractiefilter toegevoegd aan de legerlijst gebruikersinterface op het legerbeheerscherm.
  • Diverse geheugen- en prestatie-optimalisaties.

Haal nu je Warhammer 40,000: Battlesector key bij Keyfuchs!

Heb je nog geen Warhammer 40,000: Battlesector? Waar wacht je nog op? Haal nu je key bij Keyfuchs en duik in de duistere toekomst van het 41e millennium! Naast Battlesector vind je bij ons natuurlijk ook tal van andere Steam keys voor jouw favoriete games.

Conclusie: Een spannende update voor Warhammer 40K: Battlesector!

De nieuwste update voor Warhammer 40,000: Battlesector brengt veel interessante vernieuwingen en verbeteringen met zich mee. Met name het Orks Faction Pack zal voor veel spelers een hoogtepunt zijn. Probeer de nieuwe eenheden uit en verover de slagvelden van de duistere toekomst! Veel plezier met spelen!

Over de auteur