Atari's nieuwste spel: Days of Doom - Een spannende reis door een post-apocalyptische wereld

28 Mei 2023, 16:40 / by Fabian Rossbach
Atari's nieuwste spel: Days of Doom - Een spannende reis door een post-apocalyptische wereld

Days of Doom: Atari's nieuwe Roguelite-spel

Atari heeft onlangs zijn nieuwste spel Days of Doom aangekondigd, dat later dit jaar zal verschijnen. Days of Doom is een tactisch, turn-based Roguelite-spel dat je meeneemt naar een onconventionele post-apocalyptische wereld. Het spel zal beschikbaar zijn op een verscheidenheid aan platforms, waaronder Windows PC, Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox One en X|S en Atari VCS.

De epische reis door een gevaarlijke woestenij

In Days of Doom ga je op een epische reis door een gevaarlijke woestenij en moet je een groep overlevenden met unieke vaardigheden strategisch inzetten. Je doel is om hordes zombies en andere bedreigingen te bestrijden en te overleven. De aantrekkelijke gevechten worden gepresenteerd tegen een levendige en angstaanjagende achtergrond.

Handgetekende graphics en unieke karakterklassen

Days of Doom valt op door zijn prachtig geanimeerde, handgetekende graphics die de speler direct onderdompelen in de post-apocalyptische wereld. Het spel biedt in totaal acht karakterklassen met unieke vaardigheden waaruit je kunt kiezen. Elke karakter heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, dus je moet je groep overlevenden zorgvuldig samenstellen om de vele uitdagingen aan te kunnen.

Willekeurige gebeurtenissen en verzamelobjecten

Wat Days of Doom bijzonder maakt, is de hoge herspeelbaarheid dankzij meer dan 50 willekeurig optredende gebeurtenissen en meer dan 70 verzamelobjecten en runen. Bij elke speelsessie zul je verschillende uitdagingen tegenkomen en steeds nieuwe combinaties van objecten en vaardigheden ontdekken. Zo blijft het spel altijd spannend en gevarieerd.

Permanente upgrades voor langdurig speelplezier

Hoewel elke speelsessie in Days of Doom anders is, stellen permanente upgrades je in staat om je personage op de lange termijn te verbeteren. Hierdoor kun je je overlevingskansen in de gevaarlijke wereld vergroten en steeds sterker worden. Zo blijf je gemotiveerd om telkens weer terug te keren naar de post-apocalyptische wereld en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Beschikbaarheid en platforms

Days of Doom is ontwikkeld door Sneakybox en zal later dit jaar verschijnen voor Windows PC via Steam en Epic. Daarnaast zal het spel ook beschikbaar zijn op Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox One en Series X|S, evenals Atari VCS. Zodra het spel beschikbaar is, kun je hier bij Keyfuchs je Days of Doom Key aanschaffen.

Als je geen genoeg kunt krijgen van Roguelike- en Roguelite-games, houd dan onze website in de gaten. We voorzien je regelmatig van de nieuwste informatie over aankomende spellen zoals Days of Doom en vele anderen. Veel plezier met het verkrijgen van je Days of Doom Key en ga op een spannende reis door de post-apocalyptische wereld!

Over de auteur