Asterigos: Vloek van de Sterren - Patch 1.08 is live!

12 Oktober 2023, 08:14 / by Tom Schwiha
Asterigos: Vloek van de Sterren - Patch 1.08 is live!

Asterigos: Curse of the Stars viert verjaardag

Mensen, het is zover! Onze geliefde Asterigos: Curse of the Stars viert zijn eerste verjaardag. En zoals het hoort bij een echt feest, heeft de ontwikkelaar niet stilgezeten en presenteert ons de gloednieuwe Patch 1.08 met veel spannende vernieuwingen. Dus pak je controller en laten we samen deze mijlpaal vieren!

Nieuw in Patch 1.08: Gauntlet of the Stars

Heb je de bazen van Asterigos al verslagen en denk je dat je klaar bent voor de volgende uitdaging? Hou je dan vast, want met Patch 1.08 komt de nieuwe spelmodus Gauntlet of the Stars in het spel. In deze Boss Rush-modus neem je het op tegen de gevreesde vijanden uit het verleden - en het beste van alles: er wacht een unieke beloning op je! Is dat niet het perfecte verjaardagscadeau?

Gladiatrix Battlegear: Jouw beloning wacht op je

Natuurlijk willen we je niet langer in spanning houden: de beloning voor het voltooien van de eerste vier series in de Gauntlet of the Stars is het stralende Gladiatrix Battlegear. Eenmaal ontgrendeld, is deze nieuwe outfit beschikbaar op je hele account. Dus waar wacht je nog op? Betreed de arena en vecht voor je beloning!

Jubileumuitverkoop: Bespaar nu

Alsof een nieuwe spelmodus en een gloednieuwe outfit nog niet genoeg zijn, is er een enorme uitverkoop ter gelegenheid van het jubileum. Bespaar op Asterigos: Curse of the Stars en alle DLC's van 11 oktober tot 17 oktober. Maak gebruik van deze kans en breid je collectie uit!

Bedankt aan de Asterigos-community

Tot slot willen we even stilstaan en de Asterigos-community bedanken. Of je nu een cosplayer, kunstenaar, virtuele fotograaf, muzikant of streamer bent - jullie maken dit spel zo speciaal. Bedankt voor jullie liefde en steun voor Asterigos: Curse of the Stars. Op jullie allemaal!

Over de auteur