Anno 1800 Console Edition: Dragon Garden en Fiesta Packs - De nieuwste DLC-pakketten voor nog meer speelplezier

28 Mei 2023, 16:00 / by Fabian Rossbach
Anno 1800 Console Edition: Dragon Garden en Fiesta Packs - De nieuwste DLC-pakketten voor nog meer speelplezier

Anno 1800 Console Edition breidt zijn aanbod uit

De Anno 1800 Console Edition heeft zijn aanbod aan DLC-pakketten uitgebreid en presenteert ons het Dragon Garden Pack en het Fiesta Pack. Beide pakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar en brengen frisse wind in jouw steden. Je kunt ze nu aanschaffen om jouw Anno 1800-ervaring nog meer diepgang en afwisseling te geven.

Het Dragon Garden Pack

Met het Dragon Garden Pack krijg je toegang tot nieuwe draken-georiënteerde tuinontwerpen die jouw steden een indrukwekkende uitstraling geven. Je kunt er marktgebieden mee vormgeven en nieuwe muursystemen gebruiken. Jouw bewoners zullen het geweldig vinden om hun wensen aan wensbomen te hangen en zo prachtige tuinruimtes te creëren.

Het Fiesta Pack

Met het Fiesta Pack breng je festivalstemming naar jouw steden! Met nieuwe systemen voor bloembedden, straatlantaarns en feesttenten zorg je ervoor dat de inwoners in feeststemming komen. Daarnaast kun je fonteinen, standbeelden, palmbomen en cactussen plaatsen om de sfeer verder te verbeteren.

Hoe je de nieuwe DLC-pakketten kunt gebruiken

Om de nieuwe Dragon Garden en Fiesta DLC-pakketten te kunnen gebruiken, heb je natuurlijk een kopie van de Anno 1800 Console Edition nodig. Het spel is beschikbaar op Xbox Series X|S en PlayStation 5 en is ook inbegrepen in de Ubisoft+ abonnementsdienst. Helaas is het spel niet speelbaar op oudere consoles zoals Xbox One en PlayStation 4.

Conclusie: Is de aankoop van de nieuwe DLC-pakketten de moeite waard?

Als je een fan bent van Anno 1800 en graag je steden verder wilt individualiseren, zijn de Dragon Garden en Fiesta Packs een geweldige toevoeging aan jouw spel. Ze bieden je veel nieuwe ontwerpmogelijkheden en zorgen voor nog meer speelplezier. De pakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je kunt beslissen welke inhoud het beste bij jouw speelstijl past. Veilig nu jouw Anno 1800 DLC-pakketten en dompel jezelf nog dieper onder in de wereld van Anno!

Over de auteur