Age of Wonders 4 - Ontwikkelaars livestream op woensdag

30 Mei 2023, 08:33 / by Fabian Rossbach
Age of Wonders 4 - Ontwikkelaars livestream op woensdag

Ontwikkelaars livestream over Age of Wonders 4

Vrienden van Age of Wonders 4, let op! Aanstaande woensdag om 14:15 uur CET kun je genieten van een interessante livestream met de ontwikkelaars van het spel. Ze zullen praten over de feedback die ze tot nu toe hebben ontvangen en hoe ze hiermee omgaan. Dit mag je niet missen!

Community-stemming en Discord-kanaal

Wil je actief deelnemen aan de livestream? Geen probleem! De ontwikkelaars geven je de mogelijkheid om te stemmen over verschillende aspecten van het spel. Dit omvat de vorm, cultuur en toverboek die tijdens de stream gespeeld moeten worden. Om je stem uit te brengen, ga je naar het Discord-kanaal #community-vote via de volgende link: https://discord.gg/age-of-wonders. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor de stemming.

Waar kun je de livestream volgen?

De ontwikkelaarslivestream van Age of Wonders 4 wordt uitgezonden op twee verschillende kanalen: YouTube en Twitch. Als je de stream op YouTube wilt volgen, klik dan gewoon op deze link: https://www.youtube.com/@AgeOfWondersOfficial. Als je de voorkeur geeft aan Twitch, bezoek dan het officiële Paradox Interactive-kanaal op het volgende adres: https://www.twitch.tv/paradoxinteractive.

Waar wacht je nog op?

Nu is het aan jou om actief deel te nemen aan de ontwikkelaarslivestream en je stem uit te brengen voor de spelinhoud. Maak gebruik van deze kans om meer te weten te komen over de populaire strategiegame Age of Wonders 4 en inzicht te krijgen in het werk van de ontwikkelaars. Wie weet kun je zelfs een paar tips en trucs voor je eigen spel oppikken!

Heb je nog geen toegang tot Age of Wonders 4? Maak je geen zorgen, we hebben een oplossing voor je! Bij Keyfuchs vind je goedkope Steam Keys voor het spel. Bezoek gewoon onze website en krijg vandaag nog je Age of Wonders 4 Key!

Wij wensen je veel plezier bij de ontwikkelaarslivestream en zijn benieuwd naar de resultaten van de community-stemming. Moge het beste scenario winnen!

Over de auteur