Age of Wonders 4: Empires & Ashes - Alles wat je moet weten over de nieuwste update

12 Oktober 2023, 12:42 / by Tom Schwiha
Age of Wonders 4: Empires & Ashes - Alles wat je moet weten over de nieuwste update

Het wachten is voorbij - Age of Wonders 4 DLC Empires & Ashes

Een echte openbaring voor alle fans van Age of Wonders 4! Met de nieuwe DLC Empires & Ashes is het mogelijk om de rauwe kracht van de industrie te combineren met de mystiek van magie. Of je kunt de technische vaardigheden van je rijk gebruiken om de tovenaarsnaties te onderwerpen. Klinkt spannend? Wacht dan maar af wat de gratis Golem-update te bieden heeft!

Wat kun je verwachten in Empires & Ashes?

Empires & Ashes brengt een sterker industrieel tintje in het spel. Maar dat is nog lang niet alles. De update komt met een nieuwe cultuur en vorm, een extra overwinningsvoorwaarde en vele andere extra's. Hierdoor wordt het Paradox-strategiespel nog veelzijdiger en spannender. Verheug je op de plunderaars, een cultuur gebaseerd op industriële macht die heeft geleerd magie aan hun technologie te koppelen. Verovering en plundering zijn hun weg naar macht. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Nieuwe inhoud en verbeteringen in overvloed

Naast de nieuwe cultuur zijn er ook andere coole vernieuwingen. De Avian-vorm is nu beschikbaar, evenals een oud wonder en een besmettingsplaats. Daarnaast zijn er nieuwe wilde dieren en mounts, waaronder beren en schrootkluizenaars. Je kunt uitkijken naar twee nieuwe verhaalmissies en een andere overwinningsmechanisme volgen: verzamel talloze zegels van macht om toegang te krijgen tot de Astral Sea. Wie lang genoeg de controle over het rijk behoudt, wint!

Gelijktijdig met de DLC wordt de gratis Golem-update uitgebracht. Het brengt een item-smederij met zich mee, waarmee je nieuwe uitrusting voor je helden kunt maken. Daarnaast zijn er 25 nieuwe in-game evenementen, verbeterde zeilopties, de mogelijkheid om je vazallen tijdens de oorlog speciale instructies te geven en een herziene interface voor het toverspreukenboek.

Kun je niet wachten? Houd dan 7 november 2023 vrij - dat is de officiële releasedatum van Age of Wonders 4: Empires & Ashes. Meer details hierover vind je op de Age of Wonders 4-pagina.

Jouw sleutel tot het spel

Wil je de volledige Age of Wonders 4-ervaring? Haal dan je sleutel op onze Steam Keys-pagina. Daar vind je ook sleutels voor vele andere spannende spellen. Duik in de wereld van Age of Wonders 4 en ervaar zelf de fascinatie van Empires & Ashes!

Je weg naar macht

Of je nu magie met industrie wilt combineren of de tovenaars wilt verslaan met technologische superioriteit - Empires & Ashes biedt je alle mogelijkheden. Smeed je rijk naar jouw wensen en word de dominante macht in Age of Wonders 4. De overwinning wacht op je!

Over de auteur