Afscheid van Gratis Drops - League of Legends en Prime Gaming

10 Februari 2024, 20:25 / by Fabian Rossbach
Afscheid van Gratis Drops - League of Legends en Prime Gaming

De langdurige samenwerking tussen League of Legends, de titan onder de MOBA's, en Prime Gaming is tot een einde gekomen. Dit markeert een belangrijk moment voor de spelers, aangezien zij nu de laatste gratis drop kunnen ontvangen. Jarenlang bood deze samenwerking maandelijkse voordelen en exclusieve in-game items, een praktijk die nu in februari 2024 tot een einde komt.

Einde van een lucratieve samenwerking

Riot Games en Prime Gaming hebben officieel afscheid genomen, een beslissing die al in december werd aangekondigd. De samenwerking stelde League of Legends- en Valorant-spelers in staat om regelmatig gratis drops te ontvangen door middel van een Amazon Prime-abonnement. Deze drops varieerden van skins tot kampioensplinters, een verrijking die zeer gewaardeerd werd door de community.

De laatste drop staat klaar

Voor de maand februari 2024 is nu de laatste drop beschikbaar. Abonnees van Prime Gaming hebben de kans om een pakket te bemachtigen met onder andere een 1350 RP-skin, een mysterieuze wardskin en een willekeurige kampioensplinter. Deze kans geldt zowel voor bestaande als nieuwe abonnees van Prime. Ook Valorant-spelers kunnen uitkijken naar een laatste drop met een nieuwe spray.

Maak gebruik van de laatste kans

De laatste League of Legends Prime Gaming-capsule is beschikbaar tot 14 maart 2024, terwijl het Valorant-aanbod loopt tot 26 februari 2024. Het is dus hoog tijd om van deze laatste kansen gebruik te maken en je inventaris te verrijken met enkele exclusieve items.

Wat nu?

Voor velen kan dit einde van een tijdperk in eerste instantie teleurstellend zijn, maar het opent ook deuren voor nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen. Terwijl Riot Games zeker op zoek is naar nieuwe manieren om de spelervaring te verbeteren, kunnen spelers uitkijken naar wat de toekomst brengt. Voor nieuwkomers en terugkerende spelers in de wereld van Runeterra bieden onze LoL Tier List en de gids voor de beste LoL-champions voor beginners waardevolle richtlijnen.

Samenvatting en vooruitblik

Het beƫindigen van de samenwerking tussen League of Legends en Prime Gaming markeert het einde van een tijdperk van gratis drops, maar tegelijkertijd het begin van nieuwe mogelijkheden voor Riot Games en zijn spelers. Het is een moment van afscheid, maar ook van anticipatie op de toekomst. Maak gebruik van de laatste kans op de gratis drops en houd uitkijk naar komende vernieuwingen en verrassingen in de wereld van League of Legends en Valorant.

Over de auteur