Above Snakes - De langverwachte release is er!

26 Mei 2023, 09:19 / by Tom Schwiha
Above Snakes - De langverwachte release is er!

Het avontuur begint: Above Snakes is eindelijk hier!

Hallo vrienden van de pixelwerelden! Het is zover: Above Snakes, het passieproject van Tobi en Marc van Square Glade Games, is zojuist uitgebracht! Dit betekent veel plezier en een meeslepende ervaring voor ons gamers. Versie 1.0 van het spel biedt je ongeveer 20 uur aan hoofdverhaal om te spelen, evenals talloze mogelijkheden om je eigen wereld te bouwen en talloze avonturen te beleven.

Een mix van creativiteit en overleven - Wat het spel te bieden heeft

In Above Snakes zijn er geen grenzen aan je creativiteit. Bouw enorme werelden en prachtige schuilplaatsen om jezelf te beschermen tegen de gevaren van de omgeving. Het spel is de ultieme mix van creativiteit en overleven en zorgt voor een hoge herspeelbaarheid. Om de game voor iedereen toegankelijk te maken, zijn er veel toegankelijkheidsopties zoals toetsenbordindeling en controllerondersteuning. Bovendien is het spel beschikbaar in 11 talen en zelfs Steam Deck-geverifieerd!

Introductiekorting: Sla snel toe!

Als speciale traktatie is er voor iedereen die Above Snakes binnen de eerste week koopt, een korting! Dit mag je niet missen. Pak je Steam Key en duik in deze fascinerende wereld vol mogelijkheden.

Jouw mening telt: Beoordeel het spel op Steam

Als je het spel leuk vindt, laat dan een beoordeling achter op Steam! Vooral de eerste beoordelingen helpen de ontwikkelaars enorm om door het algoritme opgemerkt te worden. Je kunt je mening op elk moment uitbreiden of aanpassen als je na het spelen meer te zeggen hebt.

Dank van Square Glade Games - Veel plezier met spelen!

Above Snakes is het resultaat van het harde werk van Tobi en Marc van Square Glade Games. Ze zijn enorm blij om hun levenswerk eindelijk met het publiek te kunnen delen. We zijn er zeker van dat je met Above Snakes een geweldige tijd zult hebben en wensen je veel plezier bij het verkennen, bouwen en overleven! Dus waar wacht je nog op? Pak je Above Snakes Key en duik in het avontuur!

Over de auteur