Above Snakes Patch - Gevechts-, landbouw- en wachttoren-evenementen

30 Mei 2023, 08:53 / by Fabian Rossbach
Above Snakes Patch - Gevechts-, landbouw- en wachttoren-evenementen

Above Snakes Patch brengt frisse wind in het spel

Hallo gamers! Er is geweldig nieuws voor alle fans van Above Snakes: er is een nieuwe patch uitgebracht met veel veranderingen en verbeteringen. Het ontwikkelteam heeft de feedback van de community ter harte genomen en het spel op verschillende gebieden geoptimaliseerd. Hier lees je alles wat je moet weten over de nieuwe patch en wat er veranderd is in het gevechtssysteem, de doelopvolging, landbouw en de wachttoren-evenementen.

Verbeteringen in het gevechtssysteem en doelopvolging

De nieuwe update richt zich onder andere op het vaak bekritiseerde gevechtssysteem van het spel. Met name de doelopvolging is verbeterd, zodat spelers niet langer onbedoeld op bomen of struiken richten, maar gericht vijanden en dieren kunnen raken. Er zijn aanpassingen gedaan voor zowel controller- als muisgebruikers, waardoor het richten en schieten preciezer en aangenamer wordt.

Houd er rekening mee dat dit slechts het begin is van een reeks verbeteringen. In toekomstige patches zal het ontwikkelteam blijven werken aan gevechten, doeltracking en animaties. Het blijft dus spannend!

Landbouw wordt zinvoller en winstgevender

De landbouw in het spel heeft tot nu toe niet altijd de gewenste meerwaarde voor spelers opgeleverd. Dat verandert nu met de nieuwe patch: de groeitijden van planten zijn drastisch verkort en meststoffen en water hebben een grotere invloed op de groeisnelheid en oogst. Bovendien laat het slapen in bed de tijd verstrijken en groeien planten dus sneller. Hierdoor wordt de landbouw veel zinvoller en aantrekkelijker voor spelers.

Wachttoren-evenementen in de woestijn geoptimaliseerd

Veel spelers vonden de wachttoren-evenementen in de woestijn vermoeiend - het ontwikkelteam heeft dit erkend en de nodige wijzigingen aangebracht. Het aantal gespawnede vijanden is gecorrigeerd, zodat ze beter zijn afgestemd op het betreffende evenement. Ook is de noodzaak om vijanden te plunderen verwijderd, wat de geestelijke gezondheid van de personages verminderde. Verdere aanpassingen, zoals het verminderde volume van dynamietexplosies, zorgen voor een aangenamer spelervaring bij de wachttoren-evenementen.

Foutoplossingen en optimalisaties

Naast de grote veranderingen in het gevechtssysteem, de landbouw en de wachttoren-evenementen heeft de Above Snakes patch ook een aantal foutoplossingen en optimalisaties aan de gebruikersinterface gebracht. Dit omvat verbeteringen in het RAM-beheer van het spel, correcte weergave van interactieknoppen op PlayStation-controllers en diverse fixes voor teksten en vertalingen.

Ondersteun de indie-ontwikkelaars

Above Snakes is een klein indie-spel dat voortdurend evolueert en verbetert. Als je het spel leuk vindt, ondersteun dan de ontwikkelaars met een positieve Steam-beoordeling. Zo help je hen om door het algoritme te worden opgemerkt en draag je bij aan het feit dat meer spelers kunnen genieten van dit geweldige spel. En vergeet niet: bij Keyfuchs vind je altijd de beste Above Snakes keys en aanbiedingen!

Over de auteur