A Plague Tale: Requiem - Nieuwe patch toont raytracing-schaduwen

19 Januari 2023, 21:00 / by Fabian Rossbach
A Plague Tale: Requiem - Nieuwe patch toont raytracing-schaduwen

De patch die nu beschikbaar ist maakt eindelijk raytracing mogelijk en geeft je daarmee scherpere schaduwkwaliteit met minimale prestatieverlies. Op deze manier kan het spel niet alleen indruk maken met een geweldig verhaal.

Als kanshebber van de Game Awards van vorig jaar moest A Plague Tale: Requiem, waarvan het verhaal de critici al had overtuigd, nu ook grafisch bijbenen. Toegegeven - er was niets mis met de graphics voordat de RT-schaduwen werden geïntroduceerd, maar A Plague Tale: Requiem kan nu nog een stapje zetten. De eerste reviews van de nieuwe patch zijn lovend: zo maakt het raytracing de schaduwen echt veel scherper en helderder. Objecten en personen zien er in hun contouren veel definierder uit. Wat ook opmerkelijk is dat de spelers opmerken, is het kleine framerate-tekort als RT is ingeschakeld.

Met een grootte van 200 MB is de patch relatief klein en is direct beschikbaar voor download. Test het direct. Maar bedenk dat je pc de minimale systeemeisen moet voldoen om dit spel optimaal te kunnen beleven.

 

Over de auteur