Alle Microsoft Office Professional Plus 2016 Key aanbiedingen Rapporteer verkeerd / ontbrekende prijs

Dingen om te weten over Microsoft Office Professional Plus 2016

Gebruikersbeoordeling
5.0 / 5.0
Ontwikkelaar
Uitgever
Vrijgave
01.08.2016

Het complete pakket van Microsoft Office Professional Plus 2016 Key
Het Office-pakket voor zakelijke en particuliere gebruikers omvat Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote, alsmede Publisher, InfoPath en Access.

Basisfuncties Tekstverwerking, spreadsheet, presentatie en notitieboeken In de
standaardversie maakt elke Office-Suite de professionele verwerking van teksten met Microsoft Word mogelijk. Praktische functies zoals spellingscontrole, lay-outs, serieletters en nog veel meer maken Word een populair programma voor particuliere huishoudens en bedrijven. Excel maakt uitgebreide en complexe spreadsheetberekeningen mogelijk. De beschikbare wiskundige formules en grafiekopties voldoen aan de behoeften van studenten en professionals. Met PowerPoint kunt u perfecte presentaties maken voor vergaderingen van universiteiten en klanten. Outlook beheert e-mails, contacten en taken. OneNote maakt het mogelijk om digitale notebooks te maken met een eenvoudige integratie van alle Microsoft-standaardtoepassingen.

De Office Suite voor veeleisende particuliere en professionele gebruikers is te vinden in het vergelijkingsportal Keyfuchs.