X Rocker Aries 2.1 Gaming Stoel - Aanbieding voor onverslaanbare prijs

19 Januari 2023, 01:13 / by Fabian Rossbach
X Rocker Aries 2.1 Gaming Stoel - Aanbieding voor onverslaanbare prijs

De X Rocker Aries 2.1 Gaming- en entertainmentstoel is momenteel in de aanbieding en kost slechts 139,04 euro in plaats van 180,63 euro. Het is uitgerust met een 2.1-audiosysteem, bestaande uit twee luidsprekers in de hoofdsteun en een subwoofer in de rugleuning, wat zorgt voor een diepe bas en een immersief spelervaring.

De stoel is speciaal ontworpen voor de behoeften van kinderen en tieners en biedt maximale comfort tijdens het spelen. Op de rugleuning bevindt zich een handig controlepaneel met USB- en audio-ingangen waarmee het geluid en de bas kunnen worden ingesteld. De stoel kan eenvoudig worden verbonden met de tv of populaire consoles, maar een extra DAC-transmitter kan nodig zijn als de tv geen audio-uitgangen heeft (deze is niet inbegrepen).

De X Rocker Aries 2.1 gamingstoel heeft ook een hoogwaardige afwerking, een coole look en een oppervlak van onderhoudsvriendelijk en duurzaam kunstleer, zodat vlekken makkelijk te verwijderen zijn. Door de hoge kwaliteit en comfortabele polstering is de stoel ook geschikt voor langdurig verblijf. Een bijzonder handige functie is dat de rugleuning van de stoel eenvoudig naar voren kan worden geklapt op het zitvlak wanneer de stoel opbergruimte bespaart.

In het algemeen is de X Rocker Aries 2.1 gaming- en entertainmentstoel een zeer aan te bevelen product voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en comfortabele stoel die is uitgerust met een 2.1 audio-systeem en opvalt door zijn hoogwaardige afwerking en onderhoudsvriendelijke oppervlak. Met het huidige aanbod is het tegen een zeer gunstige prijs verkrijgbaar en biedt het onovertroffen spelplezier.

Over de auteur