ROCCAT Kone Pro Lightweight Gaming Muis - In aanbieding

19 Januari 2023, 22:30 / by Fabian Rossbach
ROCCAT Kone Pro Lightweight Gaming Muis - In aanbieding

De ROCCAT Kone Pro Lightweight Gaming muis is een high-performance gaming-apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor gamers die waarde hechten aan snelheid en controle. Met haar extreem lichtgewicht behuizing van maar 66 g en de kenmerkende vorm biedt ze een onovertroffen spelbeleving.

De Titan Switch Optical is aanraakgevoelig en snel, terwijl het PhantomFlex-kabel bijna draadloos aanvoelt. De hittebehandelde muispootjes van puur PTFE zorgen voor onmiddellijke gladheid, terwijl de optische Roccat Owl-Eye 19K DPI-sensor zorgt voor nauwkeurige besturing.

De klikken van de Kone Pro verschillen van normale kantoor-muizen, met speciale openingen en specifieke drukpunten voor meer controle. De ergonomische Fingertip Grip maakt snelle, wendbare bewegingen mogelijk en de RGB-verlichting zorgt voor een immersieve gaming-ervaring.

De Kone Pro is het resultaat van 14 jaar ervaring en passie en is de lichtgewichtste en meest geavanceerde gaming-muis van ROCCAT. Met haar ergonomische vorm, gebaseerd op wereldwijd onderzoek, biedt ze de ultieme comfort voor gamers.

Bestel nu de ROCCAT Kone Pro Lightweight Gaming Mouse voor de gereduceerde prijs van 35 euro in plaats van 79,99 euro op Amazon. Beleef de legende in perfectie.

Over de auteur